top of page

Om oss

Om oss

Mallorcasykkel.com består av to erfarne syklister på mosjonistnivå.

 

Vi startet vår egen side for å dele våre gode opplevelser på sykkelsetet med flest mulig av våre venner og venners venner. Opplegget vårt passer deg som sykler litt og har ett ønske om å reise på sykkeltur sammen med en større vennegjeng (med både gamle og nye venner).

 

Mallorcasykkel er derfor ingen registrert turoperatør, men setter opp sykkelpakker som passer våre venner etter ønske om nivå på sykkel. Vi bestiller og betaler slik at du som venn slipper tenke på noe annet enn å pakke kofferten med riktig utstyr. Betaling deles opp i depositum, samt restbeløp. Dette må betales inn ved hhv. påmelding og senest 45 dager før avreise. Dersom du ikke har mulighet til å delta etter å ha meldt deg på er det din egen reiseforsikring som må dekke kostnadene for f.eks sykkelleie, hotell og fly m.m.

Klikk for mer informasjon.

 

Det ligger i navnet at turen går til øya Mallorca. Vi bor alltid rett ved flyplassen i Palma og sykler ut herfra hver dag. Vi har legger opp forskjellige sykkelruter som passer til alle. Her finner du både sykkelturer over fjellet og ned i sjarmerende landsbyer, samt flate etapper på østsiden av øya. Avhengig av antall syklister setter vi opp sykkergrupper på 5-10 & 10-20 mil hver dag. Dette avhenger av grunnlag og etterspørsel fra hver enkelt deltaker.

Vi håper du, som bekjent av oss eller en av våre venner, vil bli med på tur til denne fantastiske sykkeløya!

Stig Morten Kristiansen

Terje på sykkeltur.

Terje Schonhovd

bottom of page