top of page

Mallorca 2018 - 1. dag

Hei alle sammen!
Da er reisen for 2018 i gang og akkurat nå sitter vi på flyet til Palma de Mallorca. Vi reiste alle fra Gjøvik & omegn kl. 03.00 og møttes til felles innsjekk kl. 05.00. Herfra gikk turen via sikkerhetskontrollen. Det var merkelig nok ingen kø ;)
 
Alle fikk deretter tatt ut litt €uro før det ble en liten tur i tax free butikken. Kl 06.00 satte vi oss til frokost på før ombordstigning 06.30. Det har vært god stemning og noen trøtte fjes... Bilder kommer dersom de blir godkjent av den enkelte :)
Sykkel - Dag 1
Vi kom frem til hotellet rundt kl. 11.45, men rommene var ikke helt klare. Det ble dermed en raskt lunsj på et nærliggende serveringssted. Vi hadde overskyet vær, men koste oss. Klokken 14.00 var vi tilbake på hotellet og fikk ta i syklene våre. De stod klare og vi satte på litt diverse utstyr før vi tok ut på veien. Solen kom til start og vi red ut i 17 grader og sol. 
 
Sykkelruten var klar på forhånd og ble fulgt til punkt og prikke. Vi klokket inn 65,6 km i dag, og fikk tid til kaffe og kake på veien.

Bildene her er alle fra dagen i dag. En strålende start! Følg med for flere brev senere. Se også på Facebook og Instagram :)
bottom of page