top of page

 SYKKELRUTER

4. Palma, Andratx & Valldemossa

 

Tøff tur på vestkysten. Turen starter rolig gjennom Palma og via den gamle militærleieren videre innom Calvia på tur til Andratx. Her starter klatringen, så her lønner det seg å ha øvd litt i bakkene på forhånd. Vi har allikevel alltid god tid og kan splitte gruppen gruppen dersom det er behov for dette.

Denne dagen sykler vi nok en god stund før lunsj. Det er ikke matservering i alle bakker på Mallorca, så her er behovet for en bar i i lomma absolutt greit. 

Turen er beregnet til ca 10 - 11 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 1982.

Distanse: ca. 101 km

5. Palma, Cala Pi & Llucmajor

Vi sykler ut på en lett tur utover sørøst-kysten med fantastisk utsikt fra klippene. Denne ruten er lett og hurtig og passer oss bra etter f.eks en tøff tur dagen før. 77 km er akkurat passe og dersom gruppen ønsker er det fint å ta lunsj nede i Cala Pi.

Mulighetene for å øve seg på å ligge i rulle er tilstede denne dagen om ønskelig. Det er relativt flatt terreng og går hurtig etter kysten.

Turen er beregnet til ca 4 - 5 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 328.

Distanse: ca. 77 km

6. Palma, Artà & Santa Margalida

Dette er en relativt hard tur på østkysten. Ikke de store bakkene, men nok stigning i løpet av de ca. 145 km vi får på sykkelsetet. Vi starter rolig og flatt ut til Llucmajor og videre via Porreres & Felanitx på vei til Manacor. Videre tar vi veien til Artà før vi snur vestover mot Santa Margalida  Før vi når sistnevnte har vi rukket både lunsj og kaffestopp.

Vi satser nok på en lunsj i Manacor denne dagen. Videre går turen oppover til et kaffestopp ved kysten i Serra Nova på nordsiden av øye. Så starter hjemturen med nok et stoppmidtveis. Du er nok godt fornøyd når vi entrer hotellet denne kvelden!Turen er beregnet til ca 8 - 10 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 1030.

Distanse: ca. 145 km

bottom of page