top of page

SYKKELRUTER

1. Palma, Sollèr & Valldemossa

 

Turen er en fin (mellomhard) rute. Den strekker seg ca. 75 km på vestkysten av Mallorca. Vi sykler fra hovedstaden Palma de Mallorca opp over Coll de Soller, før vi "triller" ned i Puerto de Soller. Her spiser vi normalt spiser lunsj.

Etter lunsj starter ferden sørover langs vestkysten til Deia og Valldemossa. Klatringen kan være litt hard etter lunsj, men vi tar tiden til hjelp. I Valldemossa tar vi som regel en kopp kaffe før vi sykler tilbake til Palma de Mallorca.

Dette er en flott og spektakulær tur gjennom små pittoreske tettsteder.

Turen er beregnet til ca 7 - 8 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 950.

Distanse: ca. 75 km

2. Palma, Petra, Alcudia & Inca

 

Rolig (mellomhard) rute. Den strekker seg ca. 136 km og vi sykler via Llucmajor og videre opp til "syklistenes mekka", nemlig Petra. Her spiser vi normalt sett lunsj på torget sammen med hundrevis av andre syklister i sola, før vi setter kursen rolig videre mot Alcudia.

Dersom vi har en gruppe som ønsker å dele seg har vi mulighet her. Noen kan synes Alcudia-runden er litt hard og da sykler de som vil videre, mens andre halvdel korter ned turen og sykler rolig hjem igjen.

Turen er beregnet til ca 8 - 9 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 687.

Distanse: ca. 136 km

3. Palma, Santa Maria & Algaida

 

Rolig kort tur med innlagt kaffestopp på vår favorittkafè i Santa Maria før vi triller vinveien mot Algaida. Her får du en avslappende tur før lunsj med vinranker både i øst og i vest. Det er bare å glede seg og nyte turen etter gårsdagens litt tøffere tur.

Etter lunsj har du dagen fri til egen disposisjon. Nå kan man velge å sykle litt til om ønskelig eller shoppe for fullt i Palma. Det er nydelig å rusle rundt i byen og ta et glass vin e.l. på en av stedene i gamlebyen.

Turen er beregnet til ca 3 - 4 timer inkl. lunsj og kaffestopp. 

Ant. høydemeter: ca. 260.

Distanse: ca. 54 km

bottom of page