top of page

Mallorca 2018 - dag 4

En morsom, men litt tyngre dag i bakkene...
Dag 4 var fylt av usikkerhet rundt vær og vind for å si det mildt. Det var meldt både mye vind og mye regn, men vi satte kursen nordover til Lloseta før vi svingte innom Alaro på vei til Orient. En fin (og slitsom) stigning på rundt 8-900 meter. Deretter gikk turen ned igjen til Bunyola hvor vi gikk inn til lunsj. 
Det at vi tok lunsj der var jammen godt, for da åpnet himmelen seg skikkelig. Temperaturen datt ned i rundt 10 grader, men var heldigvis oppe i 15 igjen før pizzaen var fortært :)
Deretter trillet vi glade, fornøyd og litt for mette nedover mot Palma og Can Pastilla igjen. Hva gjør vel det når man er på tur med gode venner i godt selskap? :) 
Vel hjemme på Hotel El Cid tok vi en afterbike av det gode slaget. Det ble en øl og litt bobler i glasset på de aller fleste. Nå har vi gjort oss klare til middag. Håper dere liker våre små daglige fortellinger og spør gjerne om dere lurer på noe!
Vi gleder oss til en roligere dag østover i morgen, men vi skal klatre opp til Cura en tur altså. Lunsj i Petra blir det også. Vi skrives...
Følg med på Instagram og FB daglig for mer informasjon.
bottom of page