top of page

Mallorca 2018 - dag 3

Hei igjen alle sammen!
I dag har vi vært på tur vestover via Bunyola til Port de Sollér, Valldemossa og tilbake til Palma via Santa Maria. En utrolig fin dag med sol og sommer. Vi startet rolig ut via flyplassen for å få medvind. Når man velger den veien ut fra Can Pastilla, som er vårt bosted på Mallorca, slipper man også biltrafikken i Palma og sikrer at vi får en god start på dagen.
 
Tempoet lå, som vanlig, pent og pyntelig de første kilometerene, men i klatrebakkene kjørte alle i sitt tempo. Alle møttes allikevel på toppen av bakken og dro samlet videre til neste destinasjon.
Vi brukte god tid og alle hadde gledet seg til en god lunsj når vi ankom Port de Sollèr. Det fikk vi da også i solen på MarySol restaurant. Dette er for øvrig vårt faste stoppested før vi vender kursen opp mot fjellsidene til Valldemossa.
Klatringen opp tok på hos flere, men alle gjennomførte med stil. Vi lot Terje og Magnus (en blid kar fra Brummundal som ble med oss i dag) kjøre nedom Port de Valldemossa mens vi andre stoppet for å ta en kaffe og kake i selve Valldemossa. Her kom skyene litt, så vi satte oss på sykkelen og trillet ned bakkene mot Palma igjen.
Nok en flott dag i sol og varme med #friendsonbikes :) 
Følg med på FB og Instagram videre for bilder og film.
bottom of page